22 september 2018 meltingp

Wedding weekend part II

Overweldigend veel reacties op de vorige post. Heel gek eigenlijk, ik zou zeggen – hold your horses. Je weet nog helemaal niet wat voor moois er komen gaat namelijk!
Omdat ik zó moest kiezen de vorige post ben ik gestopt bij het moment dat alle gasten aankwamen op hun mooist. Dat de hele crew die de dagen ervoor, inclusief bruidspaar overigens, in hun kloffie aan het zwoegen en zweten was, opeens als mooie zwanen en superknappe dandy’s ook Le Moulin betraden alsof er niets was gebeurd.

De vorige post was overigens ook meer om te laten zien wat voor droomlocatie het was. En nu wordt het tijd om de algehele schoonheid te aanschouwen. Aan het einde van deze reis van platen zijn we nog steeds niet aangekomen bij de dag. Die volgt later dan weer.

Het was zo’n droom om te fotograferen. Zo ongedwongen, zo’n mooie omgeving, knappe en lieve gasten, pretty details en een bruidspaar dat er zo gelukkig uitzag, omdat zij hun droom zagen uitkomen. En dan hebben we het nog niet gehad over de heerlijke wijnen en het fantastische eten.

Cheers!

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Comment (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MELTING POT Stories

BE IN TOUCH